I tvivl om størrelsen?

Er smykkerne justerbare?

Alle vores ringe findes i størrelser fra 48-56, da vi synes at justerbare ringe fjerner meget af designets udtryk. Er du i tvivl om din størrelse kan du læse vores størrelsesguide, og ellers har du altid 14 dages fuld returret til at ombytte, hvis størrelsen skulle være forkert. 

Alle vores halskæder og armbånd er justerbare, dvs. at de har en forlænger, hvor du nemt og hurtigt kan indstille det efter dine behov. 

Hvad gør jeg, hvis ikke i har min størrelse?

Vi arbejder hele tiden på at udvide vores størrelsessortiment, og laver justerbare løsninger i alle halskæder og armbånd. Hvis du ikke kan finde din ringstørrelse er du altid velkommen til at sende os en mail, og så kan vi se på mulighederne for specialbestilling af en specifik størrelse.

Hvad gør jeg, hvis et smykke jeg vil have er udsolgt?

Vi forsøger at undgå overproduktion ved at fremstille mindre mængder ad gangen, og løbende bestille mere hjem baseret på efterspørgslen. Derfor vil man også opleve, at vi i perioder har helt udsolgt af flere styles, men det betyder som udgangspunkt ikke at de udgår. Du kan altid skrive dig på venteliste til et specifikt smykke, og så vender vi tilbage med en estimeret leveringstid. 

Kvalitet

Hvordan sikrer jeg mig, at kvaliteten lever op til det i lover?

Diaz Jewellery er registreret hos ædelmetalkontrollen, som sikrer, at vi lever op til den lovede kvalitet. Vores smykker har navnestemplet ’DIAZ’, hvilket indikerer at det er vores smykker. Desuden er de stemplet med ’925’, som er betegnelsen for sterlingsølv. Det betyder altså, at vores smykker er 100% nikkelfri og ikke udløser allergi, medmindre du er allergisk over for ægte guld eller sølv. Det er heldigvis meget få som er det. 

Hvad betyder det, at et smykke er forgyldt?

Alle vores smykker er fremstillet i 925 sterling sølv som basemateriale. Det vil sige, at vores forgyldte smykker har fået en overfladebehandling og bliver ’dyppet’ i guld. Det er meget forskelligt fra firma til firma, hvor tykt lag guld der er tale om, samt farven på forgyldningen. Diaz Jewellery bruger 3-5 micron som sikrer et slidsikkert resultat, hvis man følger vores vedligeholdelsesanbefalinger. Vi er også rigtig tilfredse med den nuance guld vi forgylder med, da den hverken bliver for gullig eller rødlig.

Det er dog vigtigt at huske på, at forgyldning er en belægning og derfor med tiden vil slides helt af. Nogle vil opleve at det sker hurtigere end andre grundet at syreindholdet i kroppen kan fremprovokere processen. Vi får generelt virkelig god feedback på netop kvaliteten samt holdbarheden af vores forgyldning.

Er det normalt at mine sølvsmykker bliver mørke?

Det er helt normalt at dine smykker vil udskille det man kalder for oxidering. Det er en helt naturlig reaktion, når sølvet kommer i kontakt med ilt, vand og snavs. Det kan let afhjælpes med en hurtig rens. Se vores bedste smykkepleje guide for at få dine smykker skinnende igen.

Hvor produceres Diaz Jewellery’s smykker?

Vores smykker produceres i Spanien hos vores familieejede producent, og hele design processen op til sker i Danmark. Læs mere om vores værdier og tanker vedrørende produktion her.

Levering

Hvordan leveres mine smykker, og hvor lang tid går der før jeg modtager min pakke?

Alle ordrer afsendes indenfor 24 timer med Postnord og du kan derfor forvente at modtage din pakke indenfor 1-3 hverdage. Smykkerne pakkes forsvarligt i vores signatur emballage, som forhåbentlig er med til at give en god oplevelse ved modtagelsen af din ordre. 

Er der fri fragt på min ordre? 

Ja. Vi har fri fragt på alle ordrer i hele Danmark. Det inkluderer, at du vælger din foretrukne pakkeshop, hvor pakken leveres til inden for 1-3 hverdage. Ønsker du derimod levering direkte til din hoveddør/postkasse, kan du vælge ’hjemmelevering’ ved checkout til 39 kr. 

Hvis smykket er en gave, kan jeg så få pakket det ind?

Ja. Når du lægger produktet i kurven kan du vælge gaveindpakning, som er inkluderet i prisen. Om det er en gave eller ej, leveres vores smykker altid i special designet smykkeæske- samt pose. Emballagen er en stor del af oplevelsen og derfor gør vi meget ud af, at pakke det fint ind og forhåbentlig skabe en wow-oplevelse, når pakken åbnes.  

Returnering og ombytning

Kan jeg få pengene tilbage, hvis jeg fortryder mit køb?

Ja. Du har 14 dages fuld returret, hvilket vil sige at du både kan få pengene retur eller ombytte til et andet smykke. Returfragten er købers omkostning.

Hvordan bytter jeg et smykke, hvis størrelsen er forkert?

Du har 14 dages fuld returret, og det betyder altså, at du kan ombytte dit smykke til en anden størrelse. Følg vores returguide her.

Hvor lang tid kan en gave byttes?

Hvis du køber en gave hos os, og først skal give den et par uger fremme, vil returretten først gælde fra den dag, hvor gaven gives. Brug kommentarfeltet ved checkout til at angive, hvilken dag gaven gives. 

Forhandlere

Har i nogle fysiske forhandlere?

Ja, det har vi. Vi ved hvor vigtigt det er at se, røre og prøve et smykke på for virkelig at fornemme dets tyngde og få en idé om, hvordan det sidder på kroppen. Se vores forhandlere her