"Diaz Jewellery fokuserer på at skabe et langvarigt- og tidløst sortiment, hvilket betyder få årlige kollektioner, men hvor hver kollektion repræsenterer et stærkt og gennemarbejdet koncept."

Isabella Diaz

Diaz Jewellery et voksende dansk smykkebrand, der skaber unikke kvalitetssmykker i eget design som udelukkende produceres i genanvendt sølv og guld. Alle smykker designes i Danmark af iværksætteren bag, Isabella Diaz, hvorefter de produceres hos vores familieejede samarbejdspartner i Spanien.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor anvender vi kun ædle metaller i produktionen. Konkret benytter vi 100% sterlingsølv og forgylder med 18 karat guld.

Diversitet Stærke budskaber
 • Female empowerment


  Diaz Jewellery har en vision om, at skabe et styrkende brandfællesskab for kvinder, hvor diversitet er i fokus og smykkerne minder bæreren om, at de kan opnå det de sætter sig for. Vi oplever manglende diversitet i smykkebranchen, og gør derfor meget ud af, at vise vores designs på modeller med forskellige etnicitet, størrelse og baggrund. Der skal være plads til alle og vores vigtigste kærneværdi er derfor diversitet.

 • Unikt brand DNA


  Vores stærke brand-dna gør, at vi skiller os ud ved at kombinere nordisk enkelthed med tropiske elementer. "Jeg er halvt dansk og halvt cubaner, og det har været intentionen fra start, at udtrykke min identitet gennem smykkernes design. Der manglede smykker på det danske marked, som ikke var så enkle og klassiske, men som bar præg af designelementer fra Afrika, Caribien og Asien. Generelt smykker med tyngde, unikke detaljer og tydelig symbolik."

Stærke budskaber

Diaz Jewellery fokuserer på at skabe et langvarigt- og tidløst sortiment, hvilket betyder få årlige kollektioner, men hvor hver kollektion repræsenterer et stærkt og gennemarbejdet koncept.

Hele designprocessen er noget vi vægter højt, og det tager mellem 6-12 måneder at udvikle en kollektion fra idé til endelig lancering. Vi arbejder ligeledes på at undgå overproduktion ved at fremstille mindre mængder ad gangen, og løbende bestille mere hjem baseret på efterspørgslen.

 • Bagom Diaz

  Diaz Jewellery er på nuværende tidspunkt stadig et one-woman-show drevet af Isabella Diaz. Hun er 25 år gammel, studerer til dagligt Smykker, Teknologi og Business på KEA, og bliver professionsbachelor om mindre end et år.

  "Har efterhånden haft alle tænkelige hatte på og kender til mine styrker og svagheder, samt hvor jeg vil kunne tilføre mest værdi i fremtiden. Min største drøm er, at skabe en inspirende arbejdsplads og bygge et team bestående af passionerede og dedikerede medarbejdere som, ligesom mig selv, konstant stræber efter selvudvikling."

"Jeg er vokset op i et splittet jeg, hvor følelsen af ikke at høre 100% til ét sted, har fyldt meget. Det er en af grundstenene og motivationen for at forene flere verdener og værne om vores alles forskelligheder. Sammen vil vi altid være stærkere."

Isabella Diaz

Transparente værdier

Fundamentet af virksomheden bygges på cirkulære design principper, som inkluderer ansvarlig forbrug og produktion.
Der er flere initiativer som allerede er taget, fx beslutningen om udelukkende at bruge genanvendt guld og sølv.

Det kan blandt andet komme fra gamle smykker, elektronik eller mønter som omsmeltes, raffineres og legeres til nyt råmateriale. Dette bruges så til at skabe nye Diaz Jewellery smykker, hjælper til at undgå udvinding af nyt, samt mindsker den store mængde affaldsstoffer, som minedriften udleder. Vores producent i Spanien er certificeret af Responsible Jewellery Council, som blandt andet ligeså har fokus på gode arbejdsforhold, menneskerettigheder og socialt ansvar.

 • Produktion


  Alle vores smykker produceres lokalt i EU (Spanien) med fokus på medarbejdernes trivsel og velvære. "Jeg har fornyeligt besøgt vores producenter for fortsat at sikre, at smykkerne produceres under forhold, som vi kan stå 100 procent indenfor. Jeg er super stolt af vores samarbejdspartnere, som vi gennem de seneste år har bygget et solidt, troværdigt og transparent forhold til." - Isabella Diaz

 • Emballage


  Hvert smykke kvalitetstjekkes inden det pakkes forsvarligt i vores signatur indpakning. Størstedelen af vores emballage er lavet i 70-100% genbrugs pap, papir eller plastik. Næste mål er FSC producerede æsker, men da vi stadig har en del tilbage fra seneste levering, ville det ikke være forsvarligt at bestille nye før det nuværende lager er opbrugt.

 • Forbedring


  Som lille enkelmandsvirksomhed er der mange initiativer som vi desværre ikke har ressourcerne til at implementere endnu. Et stort mål er blandt andet at kunne tilbyde gratis rens og genforgyldning for længere levetid på smykkerne. Vi arbejder konstant på at forbedre os, men det er også vigtigt at være transparente, og vi er langt fra dér endnu, hvor vi som virksomhed gerne vil være.