Levering

Vi sender din pakke med Postnord, og tilbyder gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Det inkluderer, at du vælger din foretrukne pakkeshop, hvor pakken leveres til inden for 1-3 hverdage. Ønsker du derimod levering direkte til din hoveddør/postkasse, kan du vælge ’hjemmelevering’ ved checkout til 39 kr. Begge leveringsmetoder inkluderer et tracking nr. så du kan følge pakken hele vejen fra os til dig.

Vi står ikke til ansvar for, hvis pakken ikke afhentes på udleveringsstedet indenfor det givne tidsrum på cirka 10 hverdage. Pakken sendes da automatisk tilbage til os, og vi vil derfra annullere ordren, sende beløbet retur og modregne returfragtens pris.

 

Returnering og ombytning

Diaz Jewellery tilbyder 14 dages fuld returret, hvilket gælder fra den dag du modtager ordren. Det gælder både hvis du fortryder købet og ønsker pengene retur, eller blot ønsker at bytte til en anden vare.
Kunden hæfter for omkostningen forbundet med returnering.

Følg vores retur guide her:
  1. Udfyld vores returseddel, så vi ved hvordan vi skal håndtere din returnering.
  2. Køb dit pakkelabel her.
  3. Sørg for at pakke smykket forsvarligt, præcis som da du modtog det.
  4. Vedlæg retursedlen, sæt det nye pakkelabel udenpå pakken og aflever den hos din nærmeste Postnord pakkeshop.

Vi kan ikke tage smykker retur som er beskadiget, viser brugstegn eller på anden vis ikke fremstår i den stand det blev afsendt i.

Så snart vi modtager varen vil du få dine penge refunderet indenfor 10 dage, og de vil blive tilbageført til den konto, hvorfra købet er foretaget. Ønsker du derimod at bytte din vare, vil det fremgå af retursedlen, og vi vil hurtigst muligt sende det nye smykke afsted til dig - på vores regning.