Til hende, der elsker at style flere smykker sammen og skabe et iøjnefaldende look

Flaire ring

Flaire ring er vores bedst sælgende ring, og stortset altid en sikker vinder, da den er alsidig og kan bæres af mange typer. Som en typisk signet ring er den lidt maskulin i sit udtryk, har en tekstureret overflade og en gul citrin på toppen.

Grande soley necklace

Grande soley necklace er en statement halskæde, der skaber opmærksomhed. Ikke alene grundet sol-vedhænget, men også på grund af den snoede kæde, der reflekterer lyset på en betagende måde.

Emanate chain studs

Emanate chain studs er vores originale kæde-øreringe, som skiller sig ud og tilføjer et markant udtryk. De fylder på øret, men kan stadig let kombineres med andre øreringe for at skabe dit eget personlige look.

Snake chain

Snake chain er uundværlig i enhver smykkesamling. Den har en lidt bredere udformning, men lægger sig stadig feminint omkring halsen.

Grande elia hoops

Grande elia hoops er perfekte til hverdagsbrug. Trods størrelsen er øreringene hule og utroligt lette at have på. De kan virkelig pifte ethvert outfit op - også joggingtøjet om søndagen.

Se smykkerne her

1 af 5

Til hende, som er mere til det simple, afdæmpede og klassiske look

Evita ring

Evita ring er en smuk og elegant ring, som alligevel har lidt bredde. Det specielle ved ringen, er den mandelformede citrin på toppen, som virkelig går i ét med den teksturerede overflade.

Carmelita earrings

Carmelita earrings er simple, forholdsvis små og har den sødeste diskrete detalje - nemlig en gul citrin i hver plade. Det er det perfekte sæt øreringe til hende, som måske ikke er til det helt store, men stadig ønsker et mere unikt udtryk fremfor fx en standart creol.

Desire ring

Desire ring er feminin, slank og prydet med en olivengrøn peridot i åbningen på toppen.
Inez studs er vores bud på det perfekte sæt hverdags studs. Detaljen med den gule citrin sætter prikken over i’et.

Vida bracelet

Vida bracelet er et snoet og fint hverdagsarmbånd, som kan bæres af alle. Det er altid en sikker vinder, og så er det prisvenligt, så alle kan være med.

Petite Soley Necklace

Petite Soley Necklace er en simpel halskæde, der består af en tynd ankerkæde og et lille sol-vedhæng. Den er ideel til dem, der foretrækker et minimalistisk halskæde-look.

Se smykkerne her

1 af 5